این هم از اصطلاحاتی است که با تلفظ های گوناگون میان کاربران سئو وطراحان وب سایت رواج دارد . عده ای کلوکینگ ، عده ای کلاکینگ و عده ای آن را کلاوکینگ تلفظ می کند . تلفظ صحیح چیزی است بین تلفظ اول و آخر . برای آشنایی ، نوشته انگلیسی آن را مرور می کنیم : page cloaking که نام کامل آن می شود پنهان کاری صفحه یا پنهان کاری کردن در صفحه و دارای بار معنایی پنهان سازی دوگانه محتوای صفحه . منظورمان از دوگانه این است که محتوای صفحه به کاربران به یک شکل و به ربات های موتور جستجو به شکل دیگر نشان داده شود . این کار به دو منظور صورت می گیرد : یکی برای پنهان ماندن ترفندهای به کار رفته در کد نویسی و محتوای متنی سایت از دید رقبا و دیگری خوب جلوه کردن سایت در نظر خزنده های موتور جستجو . ( در مقاله ای جداگانه با همین نام به طور کامل درباره خزنده ها توضیح داده ایم )
این پنهان کاری ، خیلی خوشایند موتور جستجوی گوگل نیست . گوگل اگر متوجه شود از روش های پنهان کاری محتوای صفحه استفاده شده است ، ممکن است سایت خاطی را از نمایش در نتایج جستجوی خود حذف کند و بازگشت به جایگاه قبلی کار بسیار بسیار بسیار دشواری است .
هرچند که بسیاری از بهینه سازان کماکان دل به این روش ها خوش کرده اند و عامل به اعمال آن ها برای خود یا مشتریانشان هستند اما باید پذیرفت که علم نوپای سئو ، به اندازه سن و سال حیات یافتنش کوچک نیست و بسیار بیش از پیش می فهمد و در حال به روز رسانی مکرر است و با روش های کهنه ، نخ نما و ناکارامد قدیمی نمی توان به جنگ چنین موجود هوشمندی رفت و اساس طراحی سایت را بر روش های متقلبانه و فریبکارانه بنا نهاد .
با ارائه راهکار ها و نظرات سازنده ، داده پردازان زانتکس را به ادامه مسیر تولید مقاله و توسعه جریان آگاهی بخشی علمی در زمینه طراحی سایت و بهینه سازی سئو دلگرم نمایید .
© تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه برای داده پردازان زانتٌکس حفوظ است.