پیشتر در سایر مقالات مرتبط با طراحی سایت و مبحث ریسپانسیو ، مطالبی در همین وب سایت زانتکس منتشر شده است . در این مقاله می خواهیم به اختصار با کاربرد سایت ریسپانسیو آشنا شویم . این که می گوییم می خواهیم با کاربرد وب سایت ریسپانسیو آشنا شویم ، بدین معناست که قرار است کاربردهای ویژگی واکنشگرا بودن را از نظر بگذرانیم .
دنیا هر روز دارد بیش از پیش به محیط زیست اهمیت می دهد . محیط زیست هر روز به دغدغه جدید طیفی از انسان ها بدل می شود . از طرفی یکی از مصادیق مهم حفظ محیط زیست ، صرفه جویی در مصرف کاغذ است . روزنامه های جهان در حال حرکت به سمتی هستند که دیگر نسخه کاغذی به انتشار نمی رسانند و صرفاً از طریق آنلاین قابل دسترس اند . این آنلاین بودن در عین اینکه یک حرکت شیک محیط زیستی و مدرن است و به منظور جلوگیری از اتلاف هزینه صورت می گیرد و خلاصه کلام این که یک حسن و مزیت محسوب می شود ، می تواند یک عیب نیز تلقی شود . یک عیب بزرگ . فرض کنید در زمان حاضر ، وب سایت یک روزنامه ریسپانسیو طراحی نشده باشد . با این حجم بازدیدکنندگان موبایلی ، چطور ممکن است که یک روزنامه آنلاین موفق باشد ؟ لذا اینجاست که می گوییم یکی از بزرگترین کاربردهای وب سایت ریسپانسیو رخ داده است . چنانچه چنین نباشد ، طیف وسیعی از مخاطبان یک روزنامه مفروض در جایگاه مهمی به نام رسانه ریزش خواهند کرد .
حال اگر با کمی تغییر شکل ارائه محتوا مواجه شویم ، مثلاً در رابطه با مجلات آنلاین ، فروم ها یا همان انجمن ها و تالارهای گفتگو ، باز هم می بینیم که طراحی سایت به صورت واکنشگرا بسیار لازم و کاربردی است .
شاید شما هم دیده ، شنیده یا خوانده باشید که کاربران گوشی های هوشمند ، لزوماً کاربر حرفه ای اینترنت نیستند و ممکن است آگاهی وب سایتی کمی داشته باشند و به دلیل این که اکثر نیاز های خود را با گوشی هوشمندشان تأمین می کنند ، دیگر به سمت استفاده از کامپیوتر هم نمی روند . چه بخواهیم و چه نخواهیم ، هستند پروژه های ملی همگانی مانند ثبت نام مسکن مهر ، ثبت نام کنکور و مشاهده نتایج کنکور ، ثبت نام دریافت یارانه و انصراف از یارانه ، ثبت نام کارت ملی هوشمند ، ثبت اظهارنامه های مالیاتی و بسیاری موارد دیگر که باید از طریق اینترنت انجام شوند . اگر فرض کنیم ساکنان دوردست ها که دور از مراکز شهری زندگی می کنند و صرفاً یک گوشی هوشمند را به عنوان ابزار اتصال سیم کارتی به اینترنت در اختیار دارند ، باید این را از خود بپرسیم که در صورت عدم وجود وب سایت های واکنشگرا ، تکلیف این مردمان چیست ؟ در اینجا باید پرداخت به نقش دولت ها در تحقق دولت الکترونیک و فراهم کردن زیرساخت های لازم برای ارائه خدمات مطلوب و آسان به تمام افراد . بستر لازم که موبایل هوشمند باشد موجود است . کافی است در سوی دیگر ، عزم و اراده ای برای همگام سازی کیفیت وب سایت های دولتی اینچنینی در حدی باشد که پاسخگوی تقاضای واقعی موجود برای استفاده از آن ها باشد .
بیشتر که به اطراف خود دقیق شویم، درخواهیم یافت که موارد کاربرد بیشتری برای سایت واکنشگرا میرسیم . با علم به کفایت پرداختن به این موضوع ، مقاله کاربرد سایت واکنشگرا را به پایان میبریم.
© تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه برای داده پردازان زانتٌکس حفوظ است.