به پیروی از رویه جاری در سایر نوشته های داده پردازان زانتکس ، قصد داریم تا نکاتی درباره کاربرد سایت پورتال برای آموزشگاه ها بپردازیم . طراحی سایت پرتال آموزشگاهی از جمله اموری است که زانتکس در آن صاحب تجربه و نمونه کار موفق می باشد .
طراحی پورتال آموزشگاهی باید شامل وِیژگی هایی افزون بر سایت های معمولی باشد . پورتال آموزشگاهی ، هم برای نمایش اطلاعات در قامت یک سایت اطلاع رسانی کاربرد دارد و هم می تواند اطلاعاتی را به کاربران خود با توجه به سطح دسترسیشان نمایش دهد .
ساخت پرتال آموزشگاهی باید با دقت و وسواس خاص انجام شود . پرداختن موشکافانه به ساخت پورتال ، زحمت اعمال تغییرات ثانویه و ناسازگار با پایه طراحی و برنامه نویسی پرتال را از دوش طراح و خریدار بر می دارد .
بخش دیگر کارکردهای دوگانه سایت آموزشگاهی ، این است که قابلیت تبدیل شدن به یک پورتال در آینده را دارد ؛ بدین معنی که با گشترش بخش های مورد نیاز کارفرمای طراحی سایت آموزشگاهی ، تبدیل وب سایت به پرتال رخ داده است .
در شلوغی این حجم از ویژگی ها ، نباید از بهینه سازی سایت آموزشگاهی غفلت کرد . بهینه سازی وب سایت آموزشگاهی ، قوام دهنده نظم و ترتیب به کار گرفته شده در سایت آموزشگاهی است . این که زمان زیادی صرف چیدمان آیتم های وب سایت آموزشگاهی شده باشد ، اگر با یک الگوریتم سئو قدرتمند همراه نشود ، می توان گفت که اتلاف زمان و انرژی صورت گرفته است . پس بهتر است در انتخاب طراح پورتال ، این نکته نیز لحاظ گردد که به واسطه پرداختن بیش از حد به گرافیک ، ترکیب بندی رنگ ها در وب سایت آموزشگاهی و ظاهر سایت ، بهینه سازی قربانی تنگنای زمانی نشود .
کوشش ما در این مقاله طراحی پرتال آموزشگاهی این است که تا حد ممکن ، نکات فنی و سایر موارد ضروری راجع به پورتال آموزشگاهی را شرح دهیم . اگر به نظر شما محتوای این مقاله طراحی پورتال آموزشگاهی کاستی دارد ، حتماً به واحد تولید محتوا در زانتکس اطلاع داده شود تا با بهره گیری از نظرات ارزشمند شما ، این مقاله قوام و کاربرد پذیری بیشتری یابد .
قیمت طراحی پورتال آموزشگاهی با توجه به انتظارات کارفرما از سایت ، تغییر می کند . قیمت طراحی پرتال آموزشگاهی زانتکس به هر روی در قالب یکی از پکیج های طراحی سایت زانتکس می گنجد اما ممکن است حذف و اضافاتی داشته باشد که استعلام قیمت طراحی پورتال را دستخوش تغییر کند .
برای مقایسه قیمت ها و کیفیت نمونه کار ها ، شما نیاز دارید تا با تهیه پیش فاکتور طراحی پورتال آموزشگاهی ، میان گزینه های نهایی سازی شده خود به انتخاب نهایی رسیده و واسپاری کار طراحی پرتال آموزشگاهی را آغاز نمایید .
شاید سوالی در ذهن داشته باشید مبنی بر این که مدت زمان طراحی پرتال چقدر است یا به عبارتی چقدر طول می کشد تا یک پورتال آموزشگاهی ساخته شود ؛ در پاسخ باید گفت به طور میانگین سایت های معمولی حدود سه هفته (حد اقل) زمان میبرد تا ساخته شوند . نکته ای را یادآور می شویم و آن این که از زمان بر بودن امکانات اضافی درخواستی توسط کارفرما و حجم سفارش های جاری در مجموعه زانتکس نباید چشم پوشید . به عبارتی در صورتی که زمان کافی در اختیار برنامه نویسان زانتکس قرار گیرد ، برنامه نویسی پورتال آموزشگاهی با کیفیت بهتری صورت خواهد گرفت . در واقع کد نویسی پرتال آموزشگاهی اگر با عجله همراه نباشد ، یک کد نویسی پرتال آموزشگاهی مناسب در خروجی پروژه پورتال آموزشگاهی قرار خواهد گرفت .
در چنین شرایطی است که می توان گفت طراحی پورتال حرفه ای آموزشگاهی انجام شده است . از نظر ما ، طراحی حرفه ای پرتال آموزشگاهی در شرایط فوق الذکر رخ می دهد . در ادامه توجه شما را به برخی از ویژگی های پرتال حرفه ای جلب می نماییم .
پورتال حرفه ای آموزشگاهی باید ریسپانسیو باشد . شاید این سوال در ذهن شما پیش آمده باشد که ریسپانسیو چیست ؟ در پاسخ ، ضمن دعوت از شما به مشاهده مقاله ای با همین عنوان در وب سایت زانتکس ، به اطلاع می رسانیم که ریسپانسیو با معادل فارسی واکنشگرا ، به سایتی گفته می شود که قابلیت تطبیق نمایش محتوای خود را در صفحات نمایش با اندازه های گوناگون داشته باشد . در تعریف خلاصه ریسپانسیو یا واکنشگرا باید گفت : قابلیت نمایش محتوا بدون ایراد و تغییر شکل در اندازه های گوناگون صفحات نمایش .
با گذر از مفهموم ریسپانسیو یا واکنشگرا ، می رسیم به این نکته که مزیت ریسپانسیو بودن برای پرتال آموزشگاهی چیست . پرتال آموزشگاهی ریسپانسیو چه تفاوتی با پورتال آموزشگاهی غیر واکنشگرا دارد ؟ و مواردی از این دست . بدون ورود به پاسخ های فرعی ، صراحتاً می توان مقایسه ای صفر و صدی کرد و این طور جمع بندی کرد که پوذتال آموزشگاهی واکنشگرا همه است و پرتال آموزشگاهی غیر ریسپانسیو هیچ . بنا بر این ، برای حرفه ای نامیده شدن پرتال آموزشگاهی ، ریسپانسیو بودن یکی از ضروریات است . خصوصاً زمانی که نیاز باشد تا پورتال آموزشگاهی در موبایل نمایش داده شود . در شرایطی که هر روز به تعداد کاربرانی که عرصه وب را با موبایل مرور می کنند افزوده می شود ، نباید این طیف از مخاطبان را نادیده گرفت .
بسیار مناسب است اگر آموزشگاه ها نسبت به طراحی و راه اندازی نرم افزار موبایل آموزشگاهی نیز اقدام کنند . اپلیکیشن موبایل آموزشگاهی ، قابلیت های فراوانی را در اختیار بهره برداران قرار می دهد . به واقع ، اپلیکیشن گوشی همراه آموزشگاهی ، یاری رسان آموزشگاه ها در توسعه و بهبود کیفیت خدمات آموزشی می باشد . داده پردازان زانتکس ، طراحی نرم افزار موبایل اندروید آموزشگاهی و نرم افزار موبایل آیفون را در لیست خدمات خود دارد و آموزشگاه ها در صورت تمایل می توانند نسبت به ثبت سفارش طراحی نرم افزار موبایل اقدام کنند .
با توجه به این که تا این جای کار بحث از هر موردی که صورت گرفت تحت لوای برندینگ اینترنتی بود ، دعوت می شود تا توجه ویژه ای به برندینگ تحت وب سایت برای آموزشگاه ها صورت بگیرد . مشاورین برندینگ داده پردازان زانتکس ، به متقاضیان دریافت مشاوره در زمینه برندینگ آموزشگاه ها کمک خواهند کرد تا به نحو مطلوب ، قادر به برند سازی با پورتال آموزشگاهی باشند یا دست کم بخشی از پروژه برندینگ خود را پیش ببرند . بحث درباره برندینگ وب سایت آموزشگاهی را در همین جا به پایان برده و باقی موارد را به جلسه حضوری مشاوره برندینگ در زمینه پرتال آموزشگاهی موکول می نماییم .
در صورتی که سوال یا ابهامی برای شما باقی مانده است ، می توانید از طریق پل های ارتباطی موجود در بخش تماس با ما سایت داده پردازان زانتکس ، با کارشناسان فروش سایت تماس برقرار کرده و پاسخ های مقتضی را دریافت نمایید .
© تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه برای داده پردازان زانتٌکس حفوظ است.