الگوریتم پنگوئن گوگل
الگوریتم پنگوئن گوگل

الگوریتم پنگوئن گوگل ، یکی دیگر از مبارزان ارتش مبارزه با اسپم گوگل است که لباس فرم سیاه و سفید بر تن دارد و کنار همرزمان دیگرش یعنی گور خر و پاندا می جنگد .

الگوریتم گوگل پنگوئن یک الگوریتم ضد اسپم است که به موارد زیادی توجه دارد .

روش هایی هستند که از نظر گوگل ، روش های متقلبانه محسوب می شوند . کار پنگوئن مبارزه با وب سایت هایی است که در زمینه سئو صفحات ، دست به دامن روش های فریبکارانه می شوند . این روش ها از تنوع برخوردارند و از این رو ، گوگل خود را برای مقابله با این روش ها آماده کرده است .

از مهمترین روش های متقلبانه که الگوریتم پنگوئن بیشتر روی آن ها حساس است ، می توان به توطئه لینکی اشاره کرد که در انگلیسی از آن تحت عنوان link schemes یاد می شود و بیشتر ناظر بر تبادل لینک های افراطی است .

یا در روش دیگر می توان به پنهان کاری در صفحات اشاره کرد که مدیران سایت ها ، کاری می کنند تا محتوایی که سایتشان به کاربر نشان می دهد ، متفاوت با آنچه باشد که به ربات های موتور جستجو نشان می دهد . صفحه ای که در اختیار خزنده های گوگل قرار می گیرد ، صفحه ای پر شده از کلمات کلیدی و سئوی بیش از حد و بهینه سازی افراطی است و هدف از انجام این کار ، تظاهر به نوعی از خوب بودن ، فراتر از ظرفیت واقعی وب سایت است . نام این ترفند سئو کلاه سیاه ، cloaking می باشد و اصلاً مطلوب گوگل نیست .

الگوریتم پنگوئن گوگل ، بازرس بازار خرید و فروش بک لینک هم می باشد . back link ها اگر به صورت طبیعی و در سایت های مرتبط باشند ، این موضوع برای وب سایت یم فاکتور مثبت تلقی می شود و سایت رتبه می گیرد ؛ اما اگر بک لینک خریداری شده و غیر طبیعی باشد ، این سایت پنالتی گوگل / penalty google یا جریمه می شود . ( در مقاله ای جداگانه به شرح پنالتی گوگل پرداخته ایم )

پنگوئن باغ وحش گوگل ، مانند الگوریتم پاندا است . یعنی هم رویکرد سلبی دارد و هم ایجابی . یعنی هم در افزایش رتبه سایت های خوب موثر است و هم در کاهش رتبه سایت های بد . ( معیار خوب و بد ، عمل بر اساس استاندارد های گوگل است )

با یاداوری یک نکته ، توجه شما را به این موضوع جلب می نماییم که الگوریتم پنگوئن گوگل و همه الگوریتم های گوگل ، مستمراً در حال به روز رسانی هستند و آنچه که گوگل اعلام می کند ، تنها بخشی از تغییرات انجام شده است و گوگل تغییرات آتی را شاید اعلام نکند ؛ یعنی الزامی برای اطلاع رسانی در سطح گسترده وجود ندارد .

برای مطالعه تاریخچه الگوریتم پنگوئن گوگل می توانید به مقاله فهرست الگوریتم های گوگل در وب سایت داده پردازان زانتکس مراجعه کنید .

سپاس از این که این مقاله طراحی و بهینه سازی سایت زانتکس را مطالعه نمودید . لطفاً در صورت امکان و صلاحدید ، ما را از نظرات سازنده و پیشنهاد های مبتکرانه خود برای بهبود سطح کیفی مقالات بهره مند نمایید .