الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل
الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل

مرغ مگسخوار را می توان از بهترین الگوریتم های گوگل دانست . مرغ مگس خوار الگوریتمی است که با فرایند عملکرد خود ، نتایج جستجوی بهتری را در اختیار کاربر می گذارد . مرغ مگس خوار بر خلاف گذشته های گوگل ، صرفاً بر عبارت کلیدی ثبت شده یا فراخوانی شده توسط کاربر تکیه نمیکند و آن را مورد جستجو قرار نمی دهد بلکه از مکانیزم عملکرد هوشمندتری برخوردار شده و بر همخوانی مفهوم و معنای کلمه و کلمات جستجو شده در گوگل با متنی که به کاربر نمایش می دهد تکیه می کند . گوگل این کار را کرده است تا کیفیت نتایج جستجو بالا برود . جستجوصرفاً بر اساس کلمه کلیدی سرچ شده می توانست به بروز نارضایتی کاربر بینجامد چرا که در این صورت ، محتوای اسپم یا ناخواسته به کاربر نمایش داده می شود .

علت بروز چنین مشکلی در گذشته این بود که نمایش نتایج جستجو بر اساس های مختلفی بنا شده بود . مثلاً زمانی بر پایه رتبه صفحه یا همان پیج رنک / page rank بود ( که البته منسوخ شد ) یا زمانی بر اساس تعداد تکرار کلمات در یک متن . به محض آن که مدیران سایت ها و کسانی که روی وب سایت ها محتوا در ج می کردند متوجه این موضوع شدند ، به سرعت به سمت تکرار افراطی کلمات در متن های خود پرداختند و تقریباً فاجعه در حال وقوع بود که گوگل تدبیر کرد و با الگوریتم های خود ( هرچند که در ابتدا خالی از عیب نبودند و هنوز هم نیستند و ممکن است دچار خطا شوند ) به جنگ سئو سیاه ( در مقاله ای مجزا در سایت زانتکس ، به شرح سئو سفید و سئو سیاه پرداخته شده است ) آمد .

خبرنگاران و مجموعه های خبری ، شعاری در تهیه خبر دارند با این مضمون : سرعت ، دقت و صحت . گوگل بر سرعت و دقت تمرکز کرد . اساساً نظارت و تعهد به صحت موارد منتشر شده در اینترنت در قاموس رسالت های متصوره گوگل نمی گنجد . اتفاقاً مبنای نامگذاری این الگوریتم به الگوریتم مرغ مگسخوار هم همین بوده است زیرا مرغ مگس خوار با سرعت بسیار زیادی بال های خود را باز و بسته ( حدود 75 بار در ثانیه و حدود 200 بار در حالت شیرجه ) می کند و دقت زیادی دارد . humming bird نام انگلیسی الگوریتم گوگل مرغ مگسخوار است .

با تولد مرغ مگسخوار در هیبت یک الگوریتم گوگلی ، روال ایندکس شدن صفحات در گوگل تغییر یافت و مبتنی بر معنا و مفهوم متن و عبارت شد . این را هم باید افزود که جستجو ها از حالت کلمه ای به حالت جمله ای تغییر شکل یافتند . یعنی موتور جستجوی گوگل ، توان فهم و پردازش جملات و مفاهیم مرتبط را پیدا کرد .

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تاریخچه الگوریتم گوگل مرغ مگسخوار ، مقاله سئو فهرست الگوریتم های گوگل را مطالعه نمایید .

امیدواریم این مقاله سایت داده پردازان زانتکس بتواند به حجم آگاهی و دانش شما اضافه کند . نظرات و پیشنهاد های خود برای تکمیل و بهبود این مقاله ، از طریق پل های ارتباطی موجود پذیرا خواهیم بود . همچنین مایه خرسندی مهندسین زانتکس می باشد که از سایر مقالات تخصصی طراحی سایت در سایر قسمت های سایت بازدید فرمایید .